Service & onderhoud

WMF Service

WMF Nederland B.V. heeft een eigen serviceorganisatie. De ervaring en het uitstekende servicenetwerk in Nederland garanderen service binnen 24 uur én de juiste oplossing. En dat doen zij 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Uw vaste WMF servicetechnicus staat u met zijn kennis bij. Dit begint bij het plaatsen van de koffiemachine, perfect afstellen van de koffie, instructies aan uw personeel, het juiste advies over reinigingsmiddelen, onderhoudscontracten, etc.

Regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur van uw koffiemachine. Bovendien bent u door de perfect afgestelde koffiemachine ervan verzekerd dat u een constante hoge koffiekwaliteit kunt leveren. Professioneel onderhoud is derhalve een zinvolle investering en op lange termijn, ook wat tevreden gebruikers betreft, gewoon onontbeerlijk.

Een WMF onderhoudscontract voorziet in de door u benodigde service. De goede werking en een constante koffiekwaliteit worden op deze manier zeker gesteld. Het risico van uitval en dure gevolgschade wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

WMF Service

Waarom Koffiemachine-Den Haag?

Service

Voor de Jura markt hebben we een eigen eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service. Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura voorzien wij van een vervangende machine bij reparatie.

Expertise

Onze verkoopsters kennen de ins en outs van het hele assortiment van buiten en kunnen u degelijk adviseren over de beste en meest kostenefficiente keuze voor uw organisatie.

Lease

Voor de zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om koffiemachines te leasen (herkenbaar door Lease optie aanduiding in het overzicht). U vindt de tarieven op de detailpagina van de machine.